Article en anglès i català. Recomanem llegir primer la part en anglès sobre les imatges per començar a viure en anglès desde ja mateix. 

5 secrets per viure en anglès sense marxar a l’estranger

1. Escolta podcasts. Què és un podcast?

Els podcasts són programes de radio o audio. Des de 2 minuts a 2 hores normalment. Hi ha podcasts de gairebé qualsevol tema que et puguis imaginar: escalada, surf, futbol, història mundial, negocis, productivitat, documentals del món… Escull el que més t’agradi i aprèn sobre un tema mentre millores el teu anglès.

A AC Languages insistim molt amb els podcasts perquè pots aprendre mentre fas una altra activitat com cuinar, fer exercici o quan vas en tren o al cotxe. Hi ha podcasts per tots els nivells d’anglès i són molt efectius per a millorar la comprensió auditiva.

2. Participa en intercanvis d’idiomes aprop teu. Què és un intercanvi d’idiomes?

Un intercanvi d’idiomes és una trobada on l’objectiu principal és practicar idiomes intercalant ensenyar el teu idioma nadiu amb l’idioma que vols practicar.

Normalment  entre 2 persones A i B, la persona A ofereix parlar el seu idioma nadiu  durant una estona per a que la persona B practiqui aquest idioma, s’equivoqui i la persona A li corregeixi els errors. Passats uns minuts es canvia a l’idioma nadiu de la persona B amb el mateix plantejament anterior. Així, en una trobada, les dues persones practiquen els idiomes que volen millorar.

Hi han diferents modalitats d’intercanvis d’idiomes, alguns més  flexibles que altres.

AC Languages ofereix  intercanvis d’idiomes anglès/castellà/català cada dimecres a Barcelona i un cop al mes a El Masnou per la gent del poble i tambe per gent d’Alella, Teià i Premià de Mar, Premià de Dalt i altres poblacions properes. Escull el proper intercanvi  d’idiomes al nostre grup de trobades d’idiomes Lingua Tribe.

Per altres trobades d’intercanvi d’idiomes aprop teu visita: meetup.com

3. Aprèn anglès amb els grups de música preferits

Cuantes hores al mes escoltes cançons en anglès? unes quantes no?

Aprendre anglès mentre escoltes els teus grups de música és una bona manera d’aprendre nou vocabulari, expressions i practicar la comprensió auditiva i pronunciació! Mirar les lletres de les cançons mentre sonen faran que aprenguis moltíssim sense adonar-te’n. De moment prova el següent:

  1. Conecta la funció de les lletres de cançons a Spotify
  2. Al teu mòbil busca les lletres de les cançons al google i llegeix mentre escoltes la canço
  3. Utilitza la funció de subtítols en anglès amb els videos de Youtube

4. Mira series en anglès cada dia

Tria una serie que t’agradi i mira 1 capítol cada dia. Si poden ser capítols curts millor (30min aprox).

Els subtítols han de ser en anglès i si el teu nivell és prou alt, sense subtítols.

Quan acabis tria una altra serie i veuràs com t’enganxa. No et preocupis si no entens tot, és totalment normal, cada dia entendràs una mica més.

Series que recomanem per començar:

Friends

Modern Family

How I Met Your Mother

Si has decidit no marxar a l’estranger aquest juliol 2017, et recomanem que et miris els  cursos intensius d’anglès d’AC Languages